Направо към съдържанието

Джон Лойд Тейлър

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Джон Лойд Тейлър
американски китарист
Роден
23 март 1982 г. (42 г.)

Учил вМузикален колеж Бъркли
Музикална кариера
Инструментикитара
ЛейбълХоливуд Рекърдс
Семейство

Уебсайтwww.myspace.com/thedragonslayer

Джон Лойд Тейлър – Джей Ти (на английски: John Lloyd Taylor) е американски музикант роден на 23 март 1982. Той е главния китарист и музикален мениджър на групата Jonas Brothers. Освен това участва в група, по-рано позната като Bulldozer и сега преименувана на Ocean Grove заедно с останалите допълнителни музиканти на Jonas Brothers, Грег Гарбовски, Раян Лайстман и Джак Лоулес.

Музикална кариера[редактиране | редактиране на кода]

Джон Тейлър е водещия китарист на Jonas Brothers и освен това помага в продукцията на музиката им. Името е спомената в известната песен на групата, Lovebug.

Джон е свирил за групата в съвместни участия с Стиви Уондър, Брад Пейсли, Стивън Чапман, Майкъл Смит, Ейми Грант, Винс Джил, Деми Ловато, Джордин Спаркс, Джеси Маккартни, Майли Сайръс и други.

Телевизия и кино[редактиране | редактиране на кода]

Джон свири заедно с Jonas Brothers на всичките им телевизионни изяви. Участва с тях в предавания и церемонии по раздаване на награди като наградите Грами, Saturday Night Live, American Music Awards, MTV Video Music Awards и други подобни популярни шоута.

Тейлър участва в няколко епизода на Джонас Брадърс: Изживей мечтата, както и в пети епизод на Джонас. Появява се в Хана Монтана и Майли Сайръс: Най-добрият от двата свята и в Джонас Брадърс: 3D концертът.

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата John Lloyd Taylor в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​