Уикипедия:Предложения за администратори/Denso 90 vn

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо гласуване.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!

Denso 90 vn (беседа - приноси)

Гласуване

  • Начало на гласуването: 19:50, 20 юли 2010 (UTC). Край на гласуването: 19:50, 3 август 2010 (UTC)
  • Гласуването се провежда по мнозинство В, 6 или повече гласа „за“ формиращи поне 3/4 от общия брой валидни гласове.
  • Гласуването е приключило: кандидатурата е оттеглена в 17:42, 22 юли 2010 (UTC).

Самопредлагам се и ми е малко неудобно, но смятам, че ще съм полезен, като администратор. Напоследък ми остава доста свободно време в което съм в Уикипедия. Като админ ще мога да се грижа за това Уикито да не попадат спам, вандализъм и тем подобни а и мисля, че има много работа в Уикипедия с която бих могъл да се справя. -- NUFC For Ever 19:50, 20 юли 2010 (UTC)


За

  1. За с коментар по-долу. --Петко 00:45, 21 юли 2010 (UTC)

Против

  1. Боя се, че липсата на житейски опит, зрялост, начетеност и (само)критичност все още много личат в приносите му на редови редактор, за да мога да се доверя безрезервно в преценките и действията му като администратор. Отделно, не съм забелязала да е особено активен по отношение на наглеждане на последните промени, чистене на вандализми, откриване на нарушения на авторски права, у:за, и други дейности в помощ на действащите администратори, което допълнително би осмислило получаването на тези права. Спири 20:25, 21 юли 2010 (UTC)
  2. Yunuz 04:58, 22 юли 2010 (UTC)
  3. Мисля, че трябват доста по-голям брой редакции - просто за да се сблъскаш не само с различни мнения и редактори, но и с техническите проблеми. И граматиката може да е по-добра...--Ket 08:49, 22 юли 2010 (UTC)
  4. След като прочетох коментарите по-долу и отговорите на въпросите на Лъчезар гласувам против. Считам, че Спири е права за житейския опит, зрялостта и начетеността, а Лъчезар за правописните грешки. Може би след година-две ще му дойде времето за администратор. --Лорд Бъмбъри 12:45, 22 юли 2010 (UTC)
  5. Сам казваш на едно място, че тъй като си студент и нямаш компютър "там", влизаш само 5-6 пъти на месец. Освен това явно си безпомощен в елементарни ситуации.--Darsie 12:59, 22 юли 2010 (UTC)
  6. Предлагам на Денсо да поиска достъп на патрул. Може да помага на админите когато има възможност, а и не боли толкова. --Izvora 17:03, 22 юли 2010 (UTC)

Невалидни гласове

Оттеглени гласове

# За Потребителят не притежава характера, нужен му да бъде администратор. --Джунейт Беседа 18:03, 22 юли 2010 (UTC)

Дипломатичен си ухилване --Александър 00:03, 23 юли 2010 (UTC)

# За --Александър 00:57, 22 юли 2010 (UTC)

Коментари

Колега, понеже не се познаваме достатъчно добре, може ли да ви помоля да разкажете малко повече за това как бихте се справял с обичайните в една Уикипедия проблеми, когато администраторите се налага да влизат в ролята на "пъдари". Сигурно и сам сте бил свидетел на разни редакторски дрязги, които рано или късно стигат до У:ЗА с молби "моля, другарко..." (сега вече е "моля, госпожо...", де, ама малко по-старото поколение ще си спомни Ухилен съм). Как наистина бихте постъпил например в скорошния случай с Доктрина Монро? Моля, чувствайте се свободен да говорите и за други възможни ситуации. Всъщност, би ми било интересно да разбера как си представяте админската работа в подробности по принцип -- защото за борбата със спама и вандалите не е непременно необходимо да сте администратор (патрульорите вършат доста добра работа). Предварително ви благодаря за отговорите. И поздравления за ентусиазма и смелостта да се кандидатирате. :-) ЛъчезарБ/П 22:34, 20 юли 2010 (UTC)

Гласувам "За" заради смелостта и ентусиазма, с които допринасяш. Но ако си ученик или студент, искрено те съветвам да учиш с още повече желание и ентусиазъм. Работата в Уикипедия няма край и може да ти отнеме много време и усилия, с които ще си полезен повече на човечеството, отколкото на себе си. --Петко 00:45, 21 юли 2010 (UTC)

Аз си представям работата, като администратор в Уикипедия, като една супер отговорна длъжност в която трябва да се стараеш да си максимално обективен и същевременно да успяваш да се справяш еднакво добре и с редакторска дейност (писане на нови и редактиране на стари статии) и със задълженията като администратор (стриктно следене на невопоявилите се статии, изтриването на ненужните, като това трябва да става сравнително бързо за да не се задържат "глупостите" на някой в една сериозна енциклопедия за каквато претендира Уикипедия). А решението да се самономинирам го взех след дълго обмисляне и бе провокирано от това, че на няколко пъти чух от коментатора на Тур дьо Франс, че Уикипедия на български е недостоверна! Също в университета се опитах на няколко пъти да ползвам Википедия като источник и ми бе казано същото. Не ми харесва това, че хората виждат в Уикипедия недостоверна информация и затова реших да помогна на максимума, който е възможен, за да се чувствам по доволен и да знам че съм участник в нещо голямо. -- NUFC For Ever 07:12, 21 юли 2010 (UTC)
Благодаря за отговора ви, колега. Действително е похвално, че вместо да се обезсърчите, напротив -- сте се ентусиазирал да помогнете бг:Уикипедия да достигне едно добро ниво. За съжаление, не чух отговора на това, което най-много ме интересуваше, затова нека се опитам да го перифразирам. Както Петко справедливо отбеляза, вие и в момента сте много активен редактор. С какво смятате, че администраторските права ще ви спомогнат да бъдете по-полезен за Уикипедия -- т.е. каква разлика виждате спрямо настоящата си работа. Позволете ми да отбележа, че следенето на новопоявили се статии, предлагането за изтриване на ненужните са по-скоро работа на патрульорите. В ен:У си има даже групички редактори (не администратори), които се специализират във всяка от тези дейности. И те просто предлагат статиите за изтриване на тяхното си У:ЗА. Ролята на администратора в случая е само да провери дали искането е основателно и съответно да го изпълни технически. Боя се, че също не отговорихте как виждате ролята си в конфликтни ситуации, в които администраторите често биват въвлечени? Ако не друго, бих ви помолил да кажете поне кои според вас са най-важните качества, които трябва да притежава един администратор. Благодаря още веднъж. ЛъчезарБ/П 08:57, 21 юли 2010 (UTC)

Значи щом искате да ви кажа как ще се справя в една конфликтна ситуация ще ви кажа. Аз си имам метод и в живота за спpавяне с такива ситуации и спорове и разрешаването им. Просто се опитвам да изложа максимално точни факти и източници, като и изслушвам другата страна, ако съм част от този спор, след което стигам до заключение с което отсрещният не винаги е съгласен но ако съм сигурен не може да ме убеди в друго. Ако пък трябва просто да взема решение излушвам и двете страни и преценявам, коя е с по точната гледна точка и коя от страните излага максимален брой достоверни твърдения, подкрепени с нещо, което да гарантира истиноста им. В случая със статията Доктрина Монро аз бих бил доста строг с потрбителя PtBg тъй като той самия не излага нещо точно и наистина достоверно в подкрепа на тезата си. Изолационизъм, като понятие щом го има в БТР значи си е понятие от българския език а не чуждица или нещ такова. Иначе за статията бих казал че има нужда от разширяване и като гледам английската ми се вижда доста това разширяване но не е непосилно. Източниците дадени в момента ми се виждат добри и достоверни. Относно триенето, за което попитахте и това, че мога да предлагам статии за триене като патрульор мога да кажа, че е добре но аз не за триенето съм готов да стана админ. За мен администратора извършва други по важни дейности, като той се явява един вид арбитер, което е най голямата превилегия. каъв трябва да е администратора е сложен въпрос и по скоро тук ако питаме 10 човека ще получим 10 мнения, но моето е че трябва да е:

  1. Отзивчив
  2. Безкомпромисен (когато се налага)
  3. Коректен (в обръщенията си и коментарите)
  4. Отворен, за нови знания (това е много важно)
  5. Здраво стъпил на земята (разбирайте го както искате)

Ако искате друга да знаете за мен питайте ако искате мнение по въпрос пак питайте. Няма неудобен въпрос за мен, само това да знаете и няма да се обидя на нищо и никого. -- NUFC For Ever 13:44, 21 юли 2010 (UTC)

Denso, уверена съм в твоята добросъвестност и желание за ползотворна работа, но в техническо отношение все още имаш много пропуски. --Nadina 19:02, 21 юли 2010 (UTC)
Винаги съм уважавал мнението, но смятам, че съм готов и само за около седмица ще усвоя голям процент от основите на администраторските задължения. -- NUFC For Ever 19:13, 21 юли 2010 (UTC)
Не знам... то не е толкова до годините, аз не мога да разбера първо, защо потребителското име е Denso 90 vn, а подписът NUFC For Ever, и двете са трудни за запомняне, а и аз в началото мислех, че са двама отделни души. Искам да кажа, че при всичките ми искрени симпатии към потребителя, има една особена доза инфантилност и неопитност, които ме карат засега да се въздържа.--Радостина 20:38, 21 юли 2010 (UTC)


Благодаря отново за отговорите ви, колега. Ще си позволя обаче да продължа с въпросите, защото все още доста неща не са ми ясни:

  1. Казвате, че ако сте сигурен в нещо, другата страна не може да ви убеди в противното. Ако правилно съм ви разбрал, в случая нейните аргументи не биха могли да ви променят мнението. Т.е. изслушвате ги като проява на уважение, така ли?
  2. Споменахте, че в случая с "Доктрина Монро" бихте бил доста по-строг с колегата PtBg. Бихте ли пояснил в какво точно би се изразила тази завишена строгост?
  3. Каква според вас е ролята на медиаторите? Смятате ли, че обикновен редактор може да бъде арбитър? С какво един администратор би бил по-различен арбитър?
  4. Смятате ли, че "търпеливост", "хладнокръвие" и "толерантност" са важни качества за един администратор? Ако не, защо? Ако да, защо смятате, че са по-маловажни качества от тези, които сте изброил?
  5. Бихте ли пояснил какво разбирате под "безкомпромисен" като качество?
  6. Кажете, моля ви, в какво точно се изразява важността на отвореността за нови знания у един администратор?
  7. Може би е добре да поясните все пак какво вие разбирате под "здраво стъпил на земята".

И два въпроса относно коментара ви към Над:

  1. Сигурно ви е известно, че съвсем неотдавна бе отхвърлена кандидатурата на колегата Vekov. Същевременно вие казвате, че се смятате готов за администратор. Не ви ли притесняват все пак потенциални коментари за липса на опит, каквито имаше при него? Как бихте защитили въобще своята кандидатура на фона на въпросното гласуване?
  2. Казвате, че за една седмица ще усвоите "голям процент от основите на администраторските задължения". Това не противоречи ли донякъде на становището ви, че сте вече готов? Същевременно споменахте, че основната роля на администратора привиждате в арбитрирането. Кажете моля ви, какво точно би ви попречило предварително да се подготвите за тези задължения?

ЛъчезарБ/П 20:50, 21 юли 2010 (UTC)


И аз като Петко гласувам за, тъй като мисля, че ползите от разширените възможности биха били по-големи от евентуалните пасиви. --Александър 00:57, 22 юли 2010 (UTC)

П.С. Ако човек е искрен спрямо знанието за себе си, мисля че е наивно да очаква от другите да са безгрешни. усмивка --Александър 01:05, 22 юли 2010 (UTC)
Не разбирам, какво толкова се натискате да ставате администратори? И без това повечето редактори само ви се ядосват, примерно аз все още не мога да преглътна факта, че администраторите не позволяват да си качаваме обложите на албумите, и като се сетя и се вбесявам. И поради тази причина едвали някога ще гласувам "за" или "против", в тези "гласувания". Успех все пак! --Станислав Николаев 05:50, 22 юли 2010 (UTC)
Вижте ако мислите, че не ставам кажете! Не е проблем ама вообще! -- NUFC For Ever 06:08, 22 юли 2010 (UTC)
Сега са 19 активни админа и 2 неактивни, за коита аз се чудя ко праят там в списъка и кой ги избра, но както и да е! Питам: Не мислите ли, че сте малко и че има твърде много работа за вас деветнадесетимата админа? -- -EbOlA- 06:14, 22 юли 2010 (UTC)
И аз съм бясна за снимките, но... какво да го говорим. Отделно всички крадат от Уикипедия, и то безсрамно, но като ги помолиш за добро дело, например тези от БНТ да дадат някакви материали безвъзмездно, се дърпат. Простотия до шия! Колкото до Дензо, много ми е симпатично момчето, но има още много неща да учи, та ще си помисля. Лошото е, че хората като ги изберат за администратори и изчезват, каква е причината, не знам.--Радостина 06:21, 22 юли 2010 (UTC)
Ми малко като в брака е — преди сватбата всичко изглежда много романтично и си преизпълнен с ентусиазъм, но като мине първоначалната еуфория, осъзнаваш, че мръсните чинии, кошът с пране, списъкът с покупки и фъстъкът, упорито опитващ да бръкне в контакта, ти идват малко в повече. Съвсем закономерно, прочее, гледаш да се "скатаеш" някъде. Ухилен съм ЛъчезарБ/П 10:55, 22 юли 2010 (UTC)
Хаха - не, аз доскоро мислех, че по-скоро се приема като логичен връх на уикикариерата, след който човек се... пенсионира.:-) Но сега си мисля, че проблемът е в самата процедура - веднъж започнала, е неизбежно човек да не изчезна - независимо, избран, отхвърлен или самооттеглил се. Прокоба.:-)--Мико 11:13, 22 юли 2010 (UTC)
Абе, кат' каза пенсиониране и кариера, няма как да не направя аналогия с полицаите и военните, дето в един момент ги пращат да се занимават с "бумащина" на някое бюро. Нали се сещате най-малко по филмите (но и в живота) как реагират хората. Щото то си е един вид деликатно казване, че вече "не ставаш" за "истинската" работа. Ухилен съм ЛъчезарБ/П 11:18, 22 юли 2010 (UTC)
Като се замисля, и аз не съм писал статия с месеци - най-много да преведа набързо нещо... Само чопля по проектите или отмятам редакции. Администраторството си е като удар с чук по главата - казваш си „Каква си я мислех, пък тя каква стана...“ или „Еб**ти цирка! Искам си парите обратно!“. Досега се чудех, но като че ли предложението на Izvora за патрул е най-добре - идеално е за подготовка и натрупване на опит, и ако Денсо по-нататък има все още желание и не е вдигнал лесно ръцете (съмнявам се, че ще се откаже - молко уикихолик си пада :-)) - така да. Няма да гласувам „за“ или „против“ сега, подкрепям идеята за патрул известно време — още един би бил само от полза, че нещо много червени удивителни се задържат напоследък. --Vodnokon4e 19:58, 22 юли 2010 (UTC)
Мъка, мъка :) Към днешна дата преглеждам поне 10 проекта, и само патрулирането на списъка ми за наблюдение отнема поне час :) Умората се трупа заедно със задълженията --Nadina 20:34, 22 юли 2010 (UTC)
Колега виж, никой не е казал, че не ставаш за администратор. Лично да ти кажа даже не съм си направил труда да разгледам товите приноси, просто изразих мнение. Не знам може и да имаш нужните качества и затова ти пожелах успех. В коментара си говорих за нещо съвсем различно. --Станислав Николаев 06:26, 22 юли 2010 (UTC)


Относно картинките, не са виновни администраторите, а българските законодатели, които не признават такова нещо като "fair use". Впрочем, проблемът не е само български, ами европейски въобще. Наскоро беше примерно изтрита от Комънс снимка на паметник на Антоан дьо Сент-Екзюпери. Защо мислите? Ами щото френското законодателство (както и българското) не позволявало да се използват снимки на произведения на изкуството. Това е положението. Не можем да си позволим да погазваме законодателството, защото само ще навлечем проблеми на Фондация Уикимедия, а тя категорично не желае това. По-скоро можем да "лобираме" за промяната му, и ако имате идеи (а най-вече познати в Парламента — знаете у нас как се решават тези въпроси), нека да действаме. ЛъчезарБ/П 09:49, 22 юли 2010 (UTC)


Относно "ставането" или "неставането", Денсо, не виждам защо се палиш. В крайна сметка ти сам се предложи за администратор — не си очаквал всичко да е цветя и рози, нали? Имай предвид, че тези неща тук са нищо в сравнение с това, с което би се сблъсквал редовно, ако бъдеш избран. И ако тук не можеш да пазиш самообладание, как смяташ, че би го опазил в онези напечени моменти, когато отгоре на това вече ще имаш "Калашник" в ръка? Изчакай търпеливо края на гласуването (освен ако не решиш да се откажеш предварително, но дори тогава всички гласували "за" ще трябва първо да оттеглят гласовете си), като междувременно се стараеш спокойно и уверено да отговаряш на всички поставени ти въпроси или отправени критики. Поради наистина малкия си опит, това е начинът да ни докажеш, че "ставаш". Аз лично също поначало имах опасения, че ти е доста рано, но все пак ми се иска да ти се даде шанс да си защитиш позицията. Обаче това значи наистина да се стараеш повече в тази защита: пиши по-задълбочено, конкретно по темата без да се отвличаш, и демонстрирай не само интерес на думи, но и резултати от този интерес на дела. Честно казано, оставам с впечатление, че дори не си прочел нещата в помощните страници, касаещи администраторите. И действително, пускай, моля те, някакъв коректор на правописа и граматиката. Някак не е сериозно кандидат за администратор да прави толкова грешки — дори да си развълнуван и да пишеш бързо. Успех! :-) ЛъчезарБ/П 10:01, 22 юли 2010 (UTC)

Аз специално си чакам отговорите на въпросите от по-горе, че съм ти подготвил вече и други. Ухилен съм Моля те, помисли добре върху тях. Тук-там има (и ще има) и съзнателни уловки. Ако успееш да ги забележиш и избегнеш, може и наистина да спечелиш моя глас, пък и не само него. :-) ЛъчезарБ/П 10:05, 22 юли 2010 (UTC)
Ееее! Не се паля бе хора просто ви казвам, че ако мислите, че не съм готов, ще се съглася с вас! -- NUFC For Ever 12:27, 22 юли 2010 (UTC)
Да бъдеш администратор не е никак лесна работа и не би било прилично да назначаваме още и още само защото нямаме достатъчно (което според мен не е чак толкова вярно, многото в сръбската У никак не помагат, а напротив). Денсо 90 вн, не ме разбирай погрешно, но лично според мен ти трябва поне още една година, докато осъзнаеш реално с какво се захващаш. Просто поразмишлявай върху това, а и вземи малко поправи граматика, пунктуация и пр. Наистина е нужен житейски изстрадан (такъв, дето не идва от книгите) опит, за да бъдеш администратор. Лично аз никога не бих се наел именно поради този критерий, който (лично според мен) е водещ. А пък и можеш да вършиш достатъчно полезни неща и без да си админ. Просто не се отказвай и давам смело напред. Лошото при нас, младите е, че не винаги това, което искаме, съвпада с това, което ни е нужно. Поздрави, --Mortdefides 12:56, 22 юли 2010 (UTC)
Направо му разказахме играта на човека днес, предполагам, че вече съжалява, че се е предложил.--Станислав Николаев 16:26, 22 юли 2010 (UTC)
Както казах и по-рано, ако бъде избран, играта ще му бъде разказвана всеки ден. Е, освен ако и той, по примера на мнозина други новоизбрани администратори, не премине в нелегалност. Ухилен съм ЛъчезарБ/П 16:52, 22 юли 2010 (UTC)
Колеги, смятам, че сте прави! Ще поработя и ще понатрупам опит и тогава може! Може да съм единствения, но оттеглям кандидатурата си! По добре да вложа сили в статии! Извинете за това! -- NUFC For Ever 17:42, 22 юли 2010 (UTC)
Много лесно им се даде на уважаемите дами и господа Ухилен съм.--Станислав Николаев 17:45, 22 юли 2010 (UTC)
ОК, оттеглям се от това предложение. --Александър 00:06, 23 юли 2010 (UTC)
Абе човек не така моля ти се! как ще се предаваш? Я не се излагай! Аз съм за теб, понеже си човек с отворен поглед и си отворен за всякаква информация! -- -EbOlA- 17:48, 22 юли 2010 (UTC)
Не аз си решавам! Не се предавам а просто ще изчакам! -- NUFC For Ever 17:50, 22 юли 2010 (UTC)
Сега прочетох коментарите в графа против и един не ми хареса. какво искаш да кажеш с това "явно си безпомощен в елементарни ситуации"? Нима е възможно всеки да има компютър или средства да си го позволи да има настолен и лаптоп дори? Някои имат, но аз за сега съм с един и то старичък (не е Правец, спокойно :-)). Иначе това за патрула ми допада! -- NUFC For Ever 18:15, 22 юли 2010 (UTC)
Между другото и на мен ми прозвуча грозно, дори невъзпитано този израз "явно си безпомощен в елементарни ситуации". Може да не е било такова намерението, но така звучи. Момчето е на 19 години, струва ми се нелепо да му се държи назидателен тон и да се правят генерални заключения с доза първенющина. Истина е, че допуска грешки, че си личи незрялостта, ама от друга страна аман от сериозни "дървета" с костюми. Момчето има добра душа и много ентусиазъм и желание, а пък за мен те струват повече от куфарчетата на изтуканите "начетени специалисти".--Радостина 02:00, 23 юли 2010 (UTC)
Съмнявам се Дарси да е искала да звучи грубо, по скоро си спомням някаква беседа, за която май се отнасят тези думи :-). И в никакъв случай не са свързани с компютър, лаптоп или каквото и да е от този род. На Денсо при цялото му желание, все още не му достига опит. Дори понякога се представя като не особено опитен редактор. Пример за това е последната му статия. Преведена е от руската версия, както е видно. Но... Първо, не е преведена както трябва (Денсо поправя само датата 16 август); второ - преведен е само уводът (добре е като се почне, да се кара докрай, но майната му на това); и сега по-важните неща: Въпреки че е превод от руската версия, не е поставена меп към нея (а и по принцип се оказват непълни); категорията е прекалено обща, няма шаблон за превод. След като стане администратор, Денсо най-малкото трябва да може напътства неопитни редактори когато се налага, а както се вижда, при него понякога има още какво да се желае.
Денсо, друже, според мен още е малко рано за тази стъпка. Един ентусиазъм не стига. Наистина ще е добре да прекараш повече време в следенето на последните промени, в поставянето на МЕП, категории, разширяване на микромъници и т. н., за да се поочупиш още малко. Борейки се с всички тези неща, следейки промените по страниците и беседите, горе-долу ще придобиеш и някаква представа за това какво точно вършат администраторите. Вярвам и знам, че ще се справиш, поздрав, --Peterdx 03:12, 23 юли 2010 (UTC)
Благодаря ти и ще си взема поуки! Наистина, аз и без да съм админ мога да върша много отговорна работа, като се захвана със статии, които имат нужда от грижи (МЕП, кат., микротата и др.). -- NUFC For Ever 04:24, 23 юли 2010 (UTC),
Поздравления и от мен, Денсо! Решението ти да си оттеглиш кандидатурата заслужава уважение, и поне в моите очи ти определено се издигна. Към полезните съвети на Peterdx бил добавил още едно нещо: сложи си в списъка за наблюдение Уикипедия:Заявки към администраторите (ако вече не си). Така ще добиеш представа за част от работата, която те чака някой ден като администратор. Нещо повече, в случаите когато разни хора задават там въпроси, за които съвсем не е необходим администратор, може да се опиташ да помогнеш, като отговориш вместо админите (спестявайки им време и усилия — нещо като чиракуване Ухилен съм). Особено пък в случаите, когато дойдат "насинени" (от бой) редактори да се жалват, опитай се да влезеш в ролята на посредник да бъде разрешен конфликта. Това, че няма да си администратор, ще видиш, че е дори предимство, защото хората ще те чувстват по-близък, понеже си от тяхната си група. Между другото, не се старай да бъдеш арбитър, т.е. да отсъждаш кой крив, кой прав. Старай се да бъдеш наистина посредник — да помогнеш на двете (или повече) страни да намерят консенсусна или поне компромисна позиция, около която да се обединят. Ако не друго, най-малкото се старай да внасяш спокойствие, та да не се увличат участниците в ескалирането на конфликта. И последно, мисли си наистина по тия въпроси, дето ти ги бях задал. Виж дали няма други гледни точки. Подготви се добре за следващата изпитна сесия, демек. Ухилен съм Успех, и още веднъж адмирации за трезвата преценка. ЛъчезарБ/П 11:47, 23 юли 2010 (UTC)
Не съжелявам, че се кандидатирах! Научих много от тази кандидатура и видях, че още има, какво да постигна! Мерси на всички ви за това, че бяхте директни и искрени! -- NUFC For Ever 13:12, 23 юли 2010 (UTC)